Knerten Gifter Seg (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Knerten treffer Karoline, en bjørkekvist av de sjeldne. Det må nemlig en uvanlig pike til for å vippe Knerten av pinnen. For som alle vet - pinner som Knerten vokser jo ikke på trær ...

Lillebror drømmer om en flott, rød sykkel som er bare hans. Mor utsettes for en ulykke, og det viser seg at hun ikke klarer seg uten sladder om det kommende kronprinsbryllupet. Vesla og Lillebror selger vafler i et forsøk på å oppklare en forbrytelse. Storebror Phillip må ta ansvar hjemme. Dessuten lærer Knerten seg å fly, og Lillebror rømmer hjemmefra.

Knerten Gifter Seg er en historie som handler ganske mye om jakten på en forbryter og litt om å forelske seg for første gang. Filmen foregår i en tid der en vaffelplate koster 25 øre, mor går med forkle og oppsatt hår og far er handelsreisende i undertøy. Regissør Martin Lund har laget en varm og morsom film - med fantastisk animasjon i et lekent, sjarmerende og rikt univers - som vil både glede de små og vekke nostalgien hos de store. Blant skuespillerne møter vi Åsleik Engmark, Pernille Sørensen, Adrian Grønnevik Smith og Petrus Christensen.

Bonusmateriale

  • Bakomfilm fra premieren
  • Synstolkning for svaksynte og blinde

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 18 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Martin Lund Skuespillere Adrian Grønnevik Smith, Pernille Sørensen, Petrus Christensen, Åsleik Engmark
Bestillingsnummer 2251131 Serie Anne-Cath. Vestly, Knerten
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie