Kommandør Treholt & Ninjatroppen (BLU-RAY)

59,40 5940 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Selv for de av oss som levde under den kalde krigen, er det mye som fortsatt er ukjent. Nå, 25 år senere, får vi endelig sannheten om Kommandør Arne Treholt og Ninjatroppens rolle i det skjulte, globale maktspillet.

Under den kalde krigen gikk det ofte en kule varmt, også her i Norge. Grupperinger finansiert av CIA planla og gjennomførte falske terroraksjoner for å mane folket til krig mot Sovjetunionen. Men heldigvis fantes det motkrefter: Hans Majestet Kongens Ninjatropp. Fra sin base på idylliske Gressholmen i Oslofjorden intervenerte de norske ninjaene utallige ganger og reddet oss fra å gå til krig mot et vennligsinnet naboland. De gjennomsøkte hver eneste fjordarm etter påståtte sovjetiske ubåter, og gjorde alt i sin makt for å forhindre sabotasje både i Nordsjøen og på fastlandet.

Takket være Ninjatroppen måtte sabotørene i den CIA-finansierte undergrunnshæren Stay Behind stadig se sine krigsplaner gå i vasken. Hvem som helst kan gjette seg fram til den logiske strategien for å stoppe ninjaene: Uskadeliggjør Kommandør Treholt!

Den pussige actionkomedien Kommandør Treholt & Ninjatroppen leker seg med norsk historie så vel som filmatiske virkemidler, med et resultat som er både annerledes og underholdende. I hovedrollen som Treholt finner vi Mads Ousdal, omgitt av navn som Jon Øigarden, Linn Stokke og Trond-Viggo Torgersen - sistnevnte som en heller utradisjonell Kong Olav.

Bonusmateriale

  • 2 Kommentarspor
  • 3 Slettede Scener
  • 6 Eksklusive Bonusscener
  • 5 Bakomfilmer
  • Blått Lerret Intervju
  • 8 Promofilmer
  • 6 Stillsgallerier

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Actionkomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 17 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Thomas Cappelen Malling Skuespillere Amund Maarud, Jon Øigarden, Linn Stokke, Mads Ousdal, Martinus Grimstad Olsen, Trond-Viggo Torgersen
Bestillingsnummer NO1204878 Leverandør Euforia Film AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende