Koselig Med Peis (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den mørkt humoristiske NRK-serien Koselig Med Peis er et karakterdrevet drama om den dysfunksjonelle familien Broch-Hansen. Med håndholdt kamera og skittenrealistisk stil inviteres vi inn i livet til en splittet kjernefamilie som definitivt ikke er noe ideal, men som det samtidig er veldig lett å kjenne seg igjen i - på godt og vondt.

I begivenhetenes sentrum befinner 36 år gamle Georg seg, en verpesjuk mann med frykt for egen forstand og frykt for å bli som sine foreldre. Når Georg motvillig blir verge for sin alkoholiserte, psykisk syke og heller utrivelige far, kommer han tettere på også sin lesbiske mor og broren Terje - sistnevnte en paranoid misantrop som hater hjembyen og sliter med å skrive oppfølgeren til sin bok om den vestlige grådighetskulturen. Georg flytter inn i barndomshjemmet, og fortrengte hendelser virvles til overflaten. Etter mange års flukt fra fortiden blir den splittede familien igjen tvunget til å forholde seg til hverandre.

Georg spilles med rørende varme av Anders Baasmo Christensen (Buddy, DagReprise, Tomme Tønner) er herlig som dypt misfornøyde Terje. I andre roller møter vi navn som Stein Winge, Tone Danielsen, Viktoria Winge, Kristìn Kajander, Ellen Horn, Jon Skolmen, Anna Bache-Wiig, Lena Kristin Ellingsen og Bjørn Sundquist.

Bonusmateriale

  • Seriens opprinnelse
  • Karakteren Frank
  • Lydopptak av Bjørnedansen
  • Karakteren Terje
  • Korsfestelsen
  • Sit-com scenen
  • Blått Lerret intervju med skuespiller Stein Winge og Thomas Seeberg Torjussen
  • Stillsgalleri
  • Musikkvideo "Celibate" av Kaada

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 5 timer 48 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Anders Baasmo Christiansen, Anna Bache-Wiig, Lena Ellingsen, Stein Winge, Tone Danielsen, Viktoria Winge
Bestillingsnummer 76NSB8800097SM Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende