Kyss Meg, For Faen I Helvete (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Lun dramakomedie fra regissøren av Mannen Som Elsket Yngve og Jeg Reiser Alene.

17 år gamle Tale (Eili Harboe) leder en amatørteatergruppe som årlig setter opp den tradisjonelle revyen med kassegitar og kukostymer. Men nå mener Tale at gruppa er klar for nye og større utfordringer, og hun klarer omsider å overbevise gruppa om å sette opp et stykke av den internasjonalt kjente dramatikeren Jon Fosse.

En av Norges mest kjente skuespillere (Kristoffer Joner), midt i en livskrise, takker motvillig ja til å instruere dem. På visse betingelser. Han bestemmer seg for å caste stedets lokale helt Vegard (Øyvind Larsen Runestad), kaptein på fotballaget og verdens største idiot, i hovedrollen som Tales motspiller i det poetiske, romantisk-tragiske teaterstykket.

Teatergruppa oppdager snart at instruktørens ambisjoner lager et helvete for dem alle. Og bedre blir det ikke når Tale merker at hun begynner å få følelser for denne håpløse fotballfyren uten skuespillertalent. Han er jo hennes rake motsetning, og helt feil for henne. Og hva da med den dyktige og kjekke profesjonelle fotografen (Rolf Kristian Larsen) som hun passer så mye bedre sammen med?

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Stian Kristiansen Skuespillere Eili Harboe, Kristoffer Joner, Rolf Kristian Larsen, Øyvind Larsen Runestad
Bestillingsnummer B-5217 Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende