The Ultimate Laika Collection (BLU-RAY)

149,50 14950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Coraline

Coraline er basert på fantasyforfatter Neil Gaimans prisvinnende skrekkfantasi for ungdom med samme navn fra 2002. Coraline Jones har nettopp flyttet til en stort hus på landet. Hun kjeder seg og bli ignorert av foreldrene. Under utforskningen av huset finner hun en hemmelig dør til en parallell verden, hvor alt er morsomt og foreldrene er henrivende. Hun kan bli der for alltid om hun vil, hvis hun er villig til å betale prisen ... Henry Selick, mannen som faktisk har regissert Et Førjulsmareritt (de fleste tror det er Tim Burton), har med Coraline virkelig laget sitt mesterverk, og sprengt grensene for hva som er mulig å oppnå med stop-motion animasjon. Raffinert og lekker, Coraline er en film som bør kunne glede (og skremme) store og små.

ParaNorman

Nok en fantastisk stop-motion-animasjonsfilm fra skaperne av Coraline. I ParaNorman må en liten gutt som kan snakke med døde redde byen sin fra zombier - og tåpelige voksne. En liten by blir overrent av zombier. Hvem kan man ringe? Ingen andre enn Norman, den misforståtte lille gutten som har evnen til å snakke med de døde. I tillegg til zombier må han også håndtere spøkelser, hekser og, verst av alt, idiotiske voksne, for å redde byen sin fra en eldgammel forbannelse. Men den unge gjenferdsmegleren har kanskje tatt seg paranormalt mye vann over hodet denne gangen. ParaNorman er regissert av Sam Fell and Chris Butler, basert på et originalmanus av Butler. Sam Fell har tidligere regissert Historien Om Desperaux og Nedenom og hjem igjen, mens Chris Butler var manusansvarlig for Coraline og manustegner for Tim Burtons Corpse Bride.

Bokstrollene

Fra de Oscar-nominerte skaperne av Coraline og ParaNorman kommer Bokstrollene, en herlig animasjonsfilm basert på barneboka Here Be Monsters av Alan Snow. Vi møter en foreldreløs liten gutt som vokser opp i undergrunnen, blant bokstroll og andre merkelige skapninger. Bokstrollene er en morsom fabel som utfolder seg i Ostebro - en snobbete viktoriansk by besatt av rikdom, klasse og dyre, stinkende oster. Under de sjarmerende brosteinsgatene bor Bokstrollene, små monstre som kommer ut om kvelden og stjeler det bybeboerne er aller mest glade i; barna deres og ostene deres. Slik går i hvert fall legenden som folk alltid har trodd på. I virkeligheten er Bokstrollene små, sjarmerende skapninger som bor i underjordiske tuneller og har på seg resirkulerte pappesker på samme måte som skilpadder har på seg skjellene sine.

Kubo Og Det Magiske Instrumentet

Skaperne av "Bokstrollene", "ParaNorman" og "Coraline" er tilbake med en ny storslått animasjonsfilm, "Kubo og det magiske instrumentet". Gjør deg klar for en fantastisk filmopplevelse. Med norske stemmer av bl. a. Ingrid Bolsø Berdal, Jesper Leporanta, Hans Marius Hoff Mittet, Svein Tindberg og Anne Marie Ottersen. Den unge gutten Kubo forsørger seg og den syke moren sin ved å opptre på landsbyens marked. Han forteller storslagne eventyr og heltesagn ved hjelp av det magiske instrumentet sitt. Men han vet ikke at moren hans egentlig er datteren til Månekongen, og at hun flyktet fra farens rike da Kubo ble født fordi hun var forelsket i et menneske. Nå vil Månekongen ha Kubo tilbake, og han sender morens skumle tvillingsøstre for å hente ham hjem igjen. Det eneste som kan gi Kubo styrke til å stå imot Månekongen, er den magiske rustningen til faren - den største samuraien verden noensinne hadde sett. Godt hjulpet av sine to følgesvenner, en påpasselig apekatt og en klumsete bille, må Kubo legge ut på en eventyrlig reise for å finne delene til rustningen.

NB! ParaNorman, Bokstrollene og Kubo har norsk dubbet lydspor. Coraline har kun engelsk lydspor.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Utgitt 2017
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Animasjon, Familiefilm Antall disker 4
Spilletid 6 timer 30 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Animasjon Bestillingsnummer 52GSB8310086
Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i