Inngår i

Lange Flate Ballær 1-3 (BLU-RAY)

499,00 49900 Veil. pris 599,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 10+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

LICENSE TO KÆLL IN 3 VOLUMES!

Lange Flate Ballær-trilogien – en av norsk films mest suksessrike komedieserier noensinne – er endelig samlet på Blu-ray. I den forseggjorte boksen får du for første gang Lange Flate Ballær 1, 2 og 3 samlet i topp bildekvalitet. Film 1 og 2 er nå kun tilgjengelige i denne Blu-rayboksen. Film 1 er også remastret i HD og kvalitetsgodkjent av Harald Zwart.


Lange Flate Ballær (2006)
Vi møter ‘kællane’ på EdGarasjen, et bilverksted som trues av konkurs. Når Norge kommer til fotball-VM i Tyskland, gjør de det som er mest naturlig for dem: bruker opp alt som er igjen av penger på en real guttetur. Men flere av dem har skjulte agendaer, og det blir en skjellsettende reise som setter vennskap og samhold på prøve.

Lange Flate Ballær II (2008)
Kællane fra Edgarasjen har uteblitt fra den årlige Heimevernsøvelsen. De blir hentet av militærpolitiet til det som viser seg å være en gigantisk Nato-øvelse. Når verdens største atomubåt havarerer, er kællane de eneste som kan reparere en god gammeldags dieselmotor  – og dermed må de forsøke å redde verden fra en ukontrollert atomulykke. Dette bringer frem sider de ikke visste de hadde. 

Lange Flate Ballær III (2022)
Det er gått 14 år, og Petter har ikke holdt sitt løfte om å gifte seg med Laila, nå blir han kastet ut. Petter vil gjerne gifte seg, men problemet er at han ikke kan. Løsningen befinner seg i Litauen, og Petter lurer med seg kællane fra EdGarasjen på reisen. Uten å fortelle dem sin egentlige agenda, fører Petters fortielse til mye problemer, og han lærer at “du kan ikke stave kjærlighet uten ærlighet”. Grådighet setter gammelt vennskap på prøve når gjengen ender opp med en trailer full av sprit, i denne siste filmen i trilogien.

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2006 Utgitt 2022
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Komedie Antall disker 3
Spilletid 5 timer 3 minutter Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Regissør Bjørn Fast Nagell, Harald Zwart Bestillingsnummer NYLFB1-3BD
Serie Lange Flate Ballær, Norske Filmklassikere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende