Legenden Om Vaktuglene (Blu-ray 3D + Blu-ray)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
For å dra nytte av 3D-funksjonen trenger du en 3D-TV samt en Blu-Ray-spiller med støtte for 3D.

3D-briller følger ikke med filmen.


Den unge uglen Søren er fascinert av sin fars storslagne fortellinger om Vaktuglene av Ga'Hoole, en mytisk flokk bevingende krigere som utkjempet et stort slag for å redde alle ugler fra de onde "De eneste". Søren drømmer om å bli en av disse heltene, men storebroren Kludd fnyser av ønsket. Kludd lengter nemlig etter å jakte, fly og stjele farens gunst fra den yngre broren. Men Kludds sjalusi har fryktelige følger: Begge de unge uglene faller ned fra treet og rett i fanget på De eneste. Nå er det opp til Søren å foreta en dristig flukt med hjelp av andre modige, unge ugler. Sammen flyr de over havet og gjennom tåken for å finne Det store treet, hjemmet til de legendariske Vaktuglene av Ga'Hoole. Dette er Sørens eneste håp for å overvinne De eneste og redde ugleriket.

Fantasy-filmen Legendene Om Vaktuglene er den første dataanimerte filmen fra regissør Zack Snyder (Watchmen, 300, Dawn Of The Dead). Eventyret er basert på de populære bøkene til Kathryn Lasky. I originalversjonen hører vi stemmene til blant andre Jim Sturgess, Ryan Kwanten, Geoffrey Rush, Helen Mirren, Sam Neill og Hugo Weaving, mens den norske utgaven byr på navn som Per Chr. Ellefsen, Paul Ottar Haga, Benjamin Helstad, Espen Reboli Bjerke, Sarah McDonald Berge, Benedikte Kruse og Christoffer Staib.

Bonusmateriale

  • Maximum Kid Mode - Explore The World Of Ga'Hoole
  • Rise Of The Guardians
  • "To The Sky" - Musicvideo By Owl City
  • Four Artwork Galleries
  • True Guardians Of The Earth

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format Blu-ray 3D + Blu-ray
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Zack Snyder Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 1000238451

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende