Letters To Juliet (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I denne hjertevarme, romantiske komedien møter vi journalistspiren Sophia og hennes kjæreste, den vordende restauranteieren Victor. De to, som har mistet noe av gnisten i forholdet, er på vei fra New York til Italia for å feriere. Den endelige destinasjonen er Verona, hjembyen til selveste Julie fra Romeo og Julie - så romantisk påfyll burde absolutt være innen rekkevidde.

Men nei. Victor er mer interessert i å finne leverandører til restauranten han drømmer om å åpne, enn i å pleie forholdet til Sophia. Hun blir derfor med i en gruppe frivillige som svarer på brev som strømmer til Verona fra hele verden - brev til Shakespeares Julie, hvor avsenderne søker råd om kjærligheten. Et av brevene Sophia svarer på er gammelt, fra 1951, og er skrevet av en engelsk kvinne som i ungdommen forelsket seg i en ung italiener. Til Sophias store overraskelse inspirerer svarbrevet hennes Claire, som nå er bestemor, til å reise til Verona på jakt etter sin tapte kjærlighet. Sammen med Claire og barnebarnet Charlie legger Sophia ut på reise gjennom den vakre italienske landsbygda, og underveis blomstrer romantikken på uventede måter. Vil Sophia tørre å gripe kjærligheten, eller vil hun - som Claire - angre resten av livet på at hun ikke valgte rett vei?

Letters To Juliet er produsert av Gary Winnick, kjent for filmer som Bruder I Krig, Charlottes Tryllevev og 13 Snart 30. I hovedrollene møter vi Amanda Seyfried (Mamma Mia!, Big Love), legendariske Vanessa Redgrave (Åndenes Hus, Howards End), Gael Garcia Bernal (Babel, Elskede Kjøtere) og Christopher Egan (Kings, Home & Away).

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Romantisk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Gary Winick Skuespillere Amanda Seyfried, Christopher Egan, Franco Nero, Gael Garcia Bernal, Giordano Formenti, Marcia DeBonis, Vanessa Redgrave
Bestillingsnummer 1948831 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende