Looney Tunes Mouse Chronicles - The Chuck Jones Collection (BLU-RAY)

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
rom animation legend Chuck Jones comes the big cheese of mouse collections! Enjoy 19 remastered animated shorts featuring some mischievous mice and their daring adventures!

Disc 1: Sniffles the Mouse
Naughty but Mice (1939)
Little Brother Rat (1939)
Sniffles and the Bookworm (1939)
Sniffles Takes a Trip (1940
The Egg Collector (1940)
Bedtime for Sniffles (1940)
Sniffles Bells the Cat (1941)
Toy Trouble (1941)
The Brave Little Bat (1941)
The Unbearable Bear (1943)
Lost and Foundling (1944)
Hush My Mouse (1946)

Disc 2: Hubie & Bertie
The Aristo-Cat (1943)
Trap Happy Porky (1945)
Roughly Squeaking (1946)
House Hunting Mice (1947)
Mouse Wreckers (1949)
The Hypo-Chondri Cat (1950)
Cheese Chasers (1951)


  • Of Mice And Pens - All-new Featurette
  • More Mice: 11 Bonus Cartoons Form The WB Vault
  • 5 Audio Commentaries
  • The Hypo-Chondri-Cat Storyboard Reel


Produksjonsår 1939 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Animasjon
Antall disker 1 Aldersgrense Ingen
Undertekster Engelsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Regissør Chuck Jones
Skuespillere Tegnefilm Bestillingsnummer WHV1000299237BR
Leverandør Import


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende