Luftens Siste Mester (Blu-ray + DVD)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Luftens Siste Mester er en eventyrlig fantasy-film regissert av av M. Night Shyamalan (Den Sjette Sansen, The Happening). Filmen er basert på den animerte TV-serien Avatar: The Last Airbender.

I nesten et århundre har nasjonen Ild vært på en morderisk kampanje for herredømme over de andre nasjonene, Luft, Vann og Jord. Ildfolket tilbyr bare ett valg til de stammene som faller for deres makt: komplett overgivelse eller komplett utradering. Innbyggerne prøver å forsvare seg, og de står bak de få utvalgte som mestrer den enkelte nasjons element, men det kan virke som om alt håp er ute. Med enorme armeer og utallige våpen har Ild allerede utryddet alle luftens mestere, og nå vender de seg mot nasjonen Vann og deres hovedkvarter i Nord. Verden er i krig, og ingen har hatt makten som skal til for å stanse den uunngåelige apokalypsen - før nå.

Den unge Vann-mesteren Katara (Nicola Peltz) er ute og trener på sine ferdigheter sammen med broren Sokka (Jackson Rathbone, Twilight) når de oppdager ung gutten Aang (Noah Ringer, Cowboys & Aliens). Aangs ferdigheter kommer etter hvert for dagen, noe som får Katara og Sokka til å innse at de har funnet mer enn bare en luftens mester. Som den forutbestemte Avatar - den eneste som kan kontrollere alle de fire elementene - er den unge luftmesteren det eneste våpenet mot Ilds nedslakting. Aang er den eneste som kan gjenopprette balansen i en krigsrammet verden, men kan han håndtere sine mesteregenskaper og bli helten alle trenger - før det er for sent?
Bonusmateriale
  • Discovering The Last Airbender
  • Siege Of The North
  • Origins Of The Avatar
  • Katara For A Day
  • Deleted Scenes
  • Outtakes
  • Avatar Annotations
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger Fantasy
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 39 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør M. Night Shyamalan Skuespillere Aasif Mandvi, Cliff Curtis, Dev Patel, Jackson Rathbone, Nicola Peltz, Noah Ringer, Seychelle Gabriel, Shaun Toub
Bestillingsnummer NC1198898