Inngår i kampanje

Machete (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Han lot til å være en hvilken som helst løsarbeider fra gaten, og ble den perfekte syndebukk for et uryddig politisk mord. Men han viste seg å være Machete (Danny Trejo), en eks-politimann like legendarisk som han er dødelig. Med Machete fortsetter regissør Robert Rodriguez i samme exploitation-stil som han benyttet seg av i Grindhouse, også denne gang med mengder av både action og humor.

Etter å ha blitt forlatt som død etter et møte med den notoriske meksikanske narkotikakongen Torrez (Steven Seagal), har Machete unnsluppet til Texas. Målet er å forsvinne og å glemme sin tragiske fortid, men det han finner er et nettverk av korrupsjon og bedrag - et nettverk som etterlater en kule i senator McLaughlin (Robert De Niro), og Machete som en etterlyst mann.

Machete setter seg fore å renvaske sitt navn ved å avsløre en dyp konspirasjon. I veien for dette står imidlertid den skruppelløse forretningsmannen Booth (Jeff Fahey), med en uendelig rekke mordere på lønningslisten, og Von (Don Johnson) - en skrudd sivilist som vokter grensen med sin egen lille hær. Machete jaktes dessuten av Sartana Rivera (Jessica Alba), en vakker immigrasjonsoffiser som slites mellom å håndheve loven og å gjøre det rette. De som hjelper Machete med å jevne ut sine odds er den sexy, opprørske Luz (Michelle Rodriguez) og den våpenkyndige presten Padre (Cheech Marin).

Bonusmateriale

  • Slettede Scener
  • Spor med publikums reaksjoner

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Robert Rodriguez Skuespillere Cheech Marin, Danny Trejo, Don Johnson, Jeff Fahey, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez, Robert De Niro, Steven Seagal
Bestillingsnummer 52GSB6236047

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende