Machete Kills (UK-import) (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Machete sørger over tapet av sin kjære Sartana, drept under en kamp mot kartellene. Han rekrutteres av den amerikanske presidenten til et oppdrag som vil være dødelig for mennesker. Machete må kjempe seg gjennom Mexico for å legge ned kartellederen Mendez the Madman, som truer med å fyre av raketter mot USA. Han setter en stopper for Mendez’ planer bare for å finne ut at rakettene er koblet til og fjernstyres fra Mendez’ bankende hjerterytme. Den eneste som kan avvæpne raketten er den eksentriske milliardæren og våpenhandleren Luther Voz, som har lansert sin egen plan for å spre krig over hele planeten med våpen i verdensrommet. Machete får med Voz og hans hær på laget for å bryte ned hans store planer om globalt anarki.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Bonusmateriale
  • If Carlos Estevez Were President
  • Six Degrees Of Robert Rodriguez
  • Interviews
Produktfakta
Produksjonsår 2013 Utgitt 2014
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Action Antall disker 1
Spilletid 1 timer 47 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Robert Rodriguez
Skuespillere Amber Heard, Antonio Banderas, Charlie Sheen, Cuba Gooding Jr., Danny Trejo, Demian Bichir, Lady Gaga, Mel Gibson, Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Vanessa Hudgens, Walton Goggins Bestillingsnummer LGB95077

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i