Mad Men - Sesong 1 (BLU-RAY)

319,20 31920 Veil. pris 399,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Don Draper er den perfekte reklamemann. Mørk, mystisk og ulidelig pen, med talegaver langt utover det vanlige og evnen til å selge deg drømmer du ikke engang visste at du bar på. I Mad Men er han gullgutten framfor noen i det velrennomerte reklamebyrået Sterling Cooper, men det er ikke dermed sagt at alt er like perfekt som fasaden han til enhver tid opprettholder. At kona Betty er hjemme med deres to små barn forhindrer ikke Don i å være utro så raskt sjansen byr seg, og arbeidsdagen benyttes i stor grad til å drikke whiskey og kjederøyke med kollegaene. I seg selv ikke unormalt for en karrieremann i New York på tidlig 60-tall, men Don har noe langt større å bekymre seg for - sin egen fortid.

Reklamebransjens menn og kvinner portretteres her som hensynsløse og konkurransedrevne, men også ytterst menneskelige oppi all egoismen. Tradisjonelle kjønnsrollemønstre og verdier utfordres sakte, men sikkert. Serieskaper Matthew Weiner, med fartstid fra bl.a. The Sopranos, gir med Mad Men et stilsikkert og engasjerende innblikk i det amerikanske samfunn på tidlig 60-tall. Serien har fortjent vunnet en rekke priser, blant annet Emmy-er for beste dramaserie og beste mannlige hovedrolle (Jon Hamm).

Bonusmateriale

  • Establishing Mad Men
  • Advertising The American Dream
  • Scoring Mad Men

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 10 timer 16 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Aaron Staton, Bryan Batt, Christina Hendricks, Elisabeth Moss, January Jones, John Slattery, Jon Hamm, Maggie Siff, Michael Gladis, Rich Sommer, Vincent Kartheiser
Bestillingsnummer B-5013 Serie Mad Men

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende