Mad Men - Sesong 4 (BLU-RAY)

199,20 19920 Veil. pris 249,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Den enorme kritiker- og publikumssuksessen Mad Men holder skyhøy kvalitet også i sin fjerde sesong - TV-drama blir rett og slett ikke stort bedre enn dette.

Året er 1964. I det nystartede reklamebyrået Sterling Cooper Draper Pryce er utfordringene mange, og de ansatte tar kreative grep for å holde på kundene. Don Draper spiller fortsatt sitt avslepne spill i styrerom og soverom, samtidig som han kjemper for å holde seg et steg foran konkurrentene - og ikke minst de unge, fremadstormende kollegene som stadig puster ham i nakken.

I sin fjerde sesong fortsetter kvalitetsserien Mad Men å levere intelligent fjernsynsunderholdning for de kresne. Serieskaper Matthew Weiner har et blikk for detaljer som er få andre i bransjen forunt, med det resultat at alt fra skuespillere til rekvisita gir en upåklagelig visuell opplevelse. Mad Men er dog så uendelig mye mer enn et stilsikkert portrett av fortidens Manhattan: Med vidd og dramatikk forføres vi av historien om reklamemannen og kvinnebedåreren Draper (og alle dem rundt ham), en tilsynelatende perfekt fyr som bak sitt ulastelige ytre sliter med betydelige demoner.

Bonusmateriale

  • Skilsmisse: Circa 1960
  • Hvordan Gjøre Suksess - Don Draper Style
  • Markedsføringen Av Mustang. Et Amerikansk Ikon
  • Presidentkampanjen 1964

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 10 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Aaron Staton, Alison Brie, Bryan Batt, Christina Hendricks, Elisabeth Moss, January Jones, Jared Harris, John Slattery, Jon Hamm, Kiernan Shipka, Michael Gladis, Rich Sommer, Robert Morse, Vincent Kartheiser
Bestillingsnummer B-5078 Serie Mad Men

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende