Maleficent (4K Ultra HD + Blu-ray)

159,50 15950 Veil. pris 219,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Vi kjenner alle historien om Tornerose; en ond fe kaster en forbannelse som sier at Tornerose på sin 16-årsdag skal stikke seg på en spinne tein og sove i 100 år. Den onde feen er Maleficent, men hvorfor er hun så ond?

Filmen Maleficent gir oss endelig innblikk i bakgrunnen til en av Disneys mest kjente karakterer fra klassikeren Tornerose, og viser hvordan et svik førte til at hennes rene hjerte ble til stein. I de største rollene møter vi blant andre Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley, Sam Riley og Imelda Staunton.

Drevet av hevnlyst og et voldsomt ønske om å beskytte skogene der hun regjerer, kaster Maleficent sin forbannelse over Aurora, den nyfødte datteren til menneskekongen. I oppveksten er Aurora fanget i konflikten mellom skogens rike som hun er blitt svært glad i, og menneskenes kongerike der hun hører hjemme. Maleficent oppdager at Aurora kanskje er nøkkelen til fred, og presses dermed til drastiske handlinger som kan endre begge verdener for alltid.
Produktfakta
Produksjonsår 2014 Utgitt 2019
Format 4K Ultra HD + Blu-ray Sone Sone B
Sjanger Fantasy Antall disker 2
Spilletid 1 timer 37 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Dansk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Atmos (Engelsk)
Regissør Robert Stromberg Skuespillere Angelina Jolie, Elle Fanning, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville, Sam Riley, Sharlto Copley
Bestillingsnummer BXQ6055399 Serie Disneys levende klassikere, Maleficent, Oscarnominert

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i