Mammut (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det fremgangsrike ekteparet Leo og Ellen i New York arbeider og reiser mye, noe som gir dårlig samvittighet overfor datteren Jackie på åtte år. Hun tilbringer mye tid med den filippinske guvernanten Gloria. Så reiser Leo til Thailand, med uante konsekvenser.

Leo står bak en webportal i kraftig vekst, og han må forholde seg til en verden av store penger og viktige avgjørelser. Ellen er en kirurg som daglig tar avgjørelser om liv og død. Oppslukende karrierer har konsekvenser hjemme. Datteren Jackie på åtte år tilbringer det meste av fritiden med den filippinske guvernanten Gloria. Det gjør at Ellen har konstant dårlig samvittighet. Gloria har kommet til USA for å tjene penger og gi de to små sønnene på Filippinene en tryggere start på livet. Ti år gamle Salvador lengter så mye etter mamma at han selv ser etter en jobb for å tjene penger og få Gloria hjem raskere. Hver og en i denne historien ønsker et bedre liv, men er de villig til å betale prisen for å få det?

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 5 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Lukas Moodysson Skuespillere Gael García Bernal, Michelle Williams
Bestillingsnummer NBDSF5281

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende