Inngår i

Maze Runner 1-3 (BLU-RAY)

179,00 17900 Veil. pris 219,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 10+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

The Maze Runner

Storfilmen The Maze Runner utspiller seg i en post-apokalyptisk verden og er basert på den bestselgende spenningsboka med samme navn.

Thomas (Dylan O'Brien) blir plassert i et samfunn av unge menn, uten å huske noe annet enn sitt eget navn. Når han og de andre innser at de er fanget inne i en labyrint bestemmer de seg for å samarbeide om å komme seg ut av labyrinten og å avsløre den skremmende sannheten om hvem som har plassert dem der og hvorfor.

Maze Runner 2 - Ildprøven

I dette neste kapittelet møter Thomas og hans nye venner deres største utfordringer til nå: å finne ledetråder om den onde og mystiske organisasjonen kjent som WCKD. Reisen tar dem til et øde og utbrent landskap fylt med utenkelige hindringer.

Maze Runner 3 - Dødskuren

I den storslåtte Maze Runner-avslutningen leder Thomas lysningsboerne på et siste oppdrag: de må bryte seg inn i den legendariske Last City, den dødeligste labyrinten av alle.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produktfakta
Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Science Fiction Antall disker 3
Aldersgrense 12 Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Wes Ball
Skuespillere Aidan Gillen, Barry Pepper, Dylan O'Brien, Giancarlo Esposito, Kaya Scodelario, Ki Hong Lee, Lili Taylor, Patricia Clarkson, Thomas Brodie-Sangster, Walton Goggins, Will Poulter Bestillingsnummer N086700SBP01
Serie The Maze Runner