The Men Who Stare At Goats (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 30 dager
Journalist Bob Wilton (Ewan McGregor) fordriver dagene i Kuwait, utålmodig trippende i håp om å komme seg inn i Irak for å dekke Golfkrigen. En kveld mens han tar en drink på hotellet kommer han i prat med den mystiske Lyn Cassady (George Clooney), som hevder å være med i en bisarr, eksperimentell avdeling av det amerikanske forsvaret. Ifølge Cassady forandrer den såkalte New Earth-hæren måten kriger utkjempes på. "Krigermunker" med overlegne psykiske krefter kan lese fiendens tanker, gå gjennom tykke vegger, ja, til og med drepe geiter ved å stirre dem i senk! Mannen som startet avdelingen har forsvunnet, og Cassadys oppdrag er å finne sjefen sin.

Wilton er fascinert av det Cassady forteller, og på impuls blir han med ham inn i Irak. De følger sporene etter sjefen helt fram til en fordekt treningsleir ledet av den egenrådige, synske Larry Hooper (Kevin Spacey). Her kommer Wilton i skvis mellom New Earth-soldater og Hoopers egne supersoldater. For å komme levende fra dette ville eventyret må Wilton overvinne en fiende han ikke i sin villeste fantasi kunne forestilt seg.

Noen historier er helt enkelt som skapt for filmlerretet, og utrolig nok er premisset i Menn Som Stirrer På Geiter hentet fra virkeligheten. Det amerikanske forsvaret hadde faktisk en avdeling som prøvde å finne nye metoder for krigføring med vekt på mentale teknikker, og journalist Jon Ronson skrev boken om den såkalte First Earth-bataljonen.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Grant Heslov Skuespillere Ewan McGregor, George Clooney, J.K. Simmons, Jeff Bridges, Kevin Spacey, Robert Patrick
Bestillingsnummer SMBDS000050 Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i