Mennesker I Solen (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Mennesker I Solen er en helt vanlig sommerkomedie. Bortsett fra at verden går under.

Det er sankthansaften og ferien har begynt. På en campingplass i Sverige foreslår den sosialt inkompetente Svein at han og kona skal slå seg sammen med Stig og Ingrid, som de overhodet ikke kjenner, for å feire med brask og bram. Noen drinker senere brytes isen, og det heller usjarmerende selskapet legger villig ut om sine hverdagstragedier. De ignorerer fullstendig det ekstremt varme været, det mystiske lyset, gresshoppene og den døende fisken - for det passer innmari dårlig med dommedag akkurat nå.

Den norske katastrofekomedien Mennesker I Solen er regissert av Per-Olav Sørensen, basert på et skuespill av den svenske forfatteren og komikeren Jonas Gardell. De fire hovedrollene fylles av Ane Dahl Torp, Jon Øygarden, Kjersti Holmen (Amanda-nominert for innsatsen) og Ingar Helge Gimle.

Bonusmateriale

  • Blått lerret-intervju med regissør Per-Olav Sørensen
  • Blått lerret-intervju med fotograf John Christian Rosenlund
  • Visuelle effekter

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 18 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Per-Olav Sørensen Skuespillere Ane Dahl Torp, Ghita Nørby, Ingar Helge Gimle, Jon Øigarden, Kjersti Holmen, Oscar Lunde
Bestillingsnummer 2024331

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende