Mer Eller Mindre Mann (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Må man snakke om kvadratmeterpris for å være voksen? Må man slutte å være ironisk når man skal få barn? Eller slutte å drikke O'boy?

Henrik (35) synes ikke det. Han tviholder på livet slik det var da han var 20, da han kunne feste med gutta, bli dullet med av mamma og drive med barnslige ironiske leker med kjæresten. Men så blir hun gravid, de flytter inn i et rekkehus og han får seg seriøs jobb. Plutselig vet ikke Henrik hvordan han skal være. Er det slutt på festen? Henriks forsøk på å finne en slags balanse i livet sender han inn i den ene kleine situasjonen etter den andre. Det er ikke lett å bli voksen.

Henrik Rafaelsen spiller hovedrollen i denne prisvinnende norske dramakomedien regissert av Martin Lund (Knerten Gifter Seg). Mer Eller Mindre Mann vant hovedprisen for beste film ved Karlovy Vary, en av Europas fire viktigste filmfestivaler.

Bonusmateriale

  • Slettede scener
  • Utvidede scener
  • Tester

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 17 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Martin Lund Skuespillere Henrik Rafaelsen, Janne Heltberg, Kim Eidhagen, Per Kjærstad, Tore Sagen, Tov Sletta
Bestillingsnummer 460451

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende