Mørke Sjeler (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Johanna blir overfalt og tilsynelatende drept på en joggetur i skogen - men samtidig som hennes far får telefon fra politiet med dødsbudskapet, kommer Johanna gående inn døren. Den en gang så livlige tenåringsjenta er nå forandret til en desorientert, blek og apatisk skygge av seg selv.

Samtidig dukker det opp rapporter om lignende overfall rundt omkring i byen. Myndighetene står maktesløse i jakten på en overfallsmann som har fått økenavnet "hjernesugeren", og Johannas far bestemmer seg for å starte sin egen etterforskning. Han legger ut på en angstfylt jakt full av konspirasjoner, tapte minner og zombie-lignende symptomer, i et håp om å finne sannheten bak den bisarre verdenen han har avdekket.

Den norske skrekkfilmen Mørke Sjeler er regissert av de norgesbosatte franskmennene Mathieu Peteul og Cesar Ducasse. På rollelista står navn som Johanna Gustavsson, Kyrre Haugen Sydness, Morten Rudå, Ida Elise Broch og Karl Sundby.

Bonusmateriale

  • Slettede scener
  • Alternativ begynnelse
  • Super 8 film
  • Intervjuer
  • Visuelle effekter

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 35 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Mathieu Peteul /Cesar Ducasse Skuespillere Ida Elise Broch, Johanna Gustavsson, Kyrre Haugen Sydness, Morten Rudå
Bestillingsnummer 76NSB8800208SM Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i