Morrissey - 25 Live (BLU-RAY)

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. Alma Matters
  2. Ouija Board, Ouija Board
  3. Irish Blood, English Heart
  4. You Have Killed Me
  5. November Spawned A Monster
  6. Maladjusted
  7. Still Ill
  8. People Are The Same Everywhere
  9. Speedway
  10. That Joke Isn't Funny Anymore
  11. To Give Is The Reason I Live
  12. Meat Is Murder
  13. Please, Please, Please Let Me Get What I Want
  14. Action Is My Middle Name
  15. Everyday Is Like Sunday
  16. I'm Throwing My Arms Around Paris
  17. Let Me Kiss You
  18. The Boy With The Thorn In His Side


Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 56 minutter
Skuespillere Morrissey Artist Morrissey
Bestillingsnummer ERBRD5201 Leverandør Gardners