Inngår i

Mud (BLU-RAY)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 6-12 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Etter en ekstrem flom finner 14 år gamle Ellis (Tye Sheridan) og bestevennen Neckbone (Jacob Lofland) en båt høyt oppe i noen trær på en øde øy ved elva Mississippi. De klatrer opp, men finner fort ut at de ikke er de eneste som har oppdaget båten.

Mud (Matthew McConaughey) er en hardbarket og overtroisk mann. Han har nagler formet som kors i hælene, som vern mot onde ånder, og han har en nærmest besatt kjærlighet til en kvinne. Han forteller forførende om at han har drept en mann og om de hevngjerrige dusørjegere som nå er på jakt etter ham. Han planlegger å flykte fra dusørjegerne med sitt livs kjærlighet, vakre Juniper (Reese Witherspoon) som venter på ham i byen. Mud trenger hjelp fra guttene. Skeptiske, men fascinerte, bestemmer de to seg for å hjelpe ham.

Mud er et engasjerende, hjertevarmt og spennende sørstatsdrama hvor hovedrolleinnhaver Matthew McConaughey leverer en spesielt sterk prestasjon. Filmen, som ble nominert til Gullpalmen ved filmfestivalen i Cannes, er regissert av kritikerfavoritten Jeff Nichols (Take Shelter).

Bonusmateriale
  • Making Of Mud
Video
Produktfakta
Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 5 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Jeff Nichols Skuespillere Jacob Lofland, Joe Don Baker, Matthew McConaughey, Michael Shannon, Ray McKinnon, Reese Witherspoon, Sam Shepard, Sarah Paulson, Tye Sheridan
Bestillingsnummer 7345-91n0

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i