Tinker, Tailor, Soldier, Spy (UK-import) (BLU-RAY)

81,75 8175 Veil. pris 109,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Regissør Tomas Alfredson (La Den Rette Komme Inn, Fire Nyanser Av Brunt) står bak denne fabelaktige filmatiseringen av John le Carrés Muldvarpen - en kompleks spenningsfilm om den kalde krigens paranoia, hvor Oscar-nominerte Gary Oldman står i spissen for et stjernelag av skuespillere.

En agent blir utsatt for attentat under et mislykket oppdrag, og den middelaldrende etterretningseksperten George Smiley (Gary Oldman) tvinges over i pensjonistenes rekker. Men når det oppstår mistanker om at en spion på høyeste nivå har innfiltrert organisasjonen, blir det nettopp Smiley som får i oppdrag å røyke ut den skyldige. For det finnes en muldvarp i britenes Secret Intelligence Service. En forræder som via mørke irrganger undergraver etterretningsvesenets virksomhet og lekker hemmelige opplysninger til den sovjetiske fienden. George Smiley ender til slutt opp med fire mistenkte.

Muldvarpen, internasjonalt kjent som Tinker, Tailor, Soldier, Spy, bygger på den klassiske spionromanen av John le Carré. I tillegg til Oldman, som altså ble Oscar-nominert for innsatsen som George Smiley, møter vi et skuespillergalleri som består av blant andre Colin Firth, Tom Hardy, John Hurt, Toby Jones, Mark Strong, Benedict Cumberbatch, Ciarán Hinds og Kathy Burke.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Bonusmateriale
  • Interviews 
  • John Le Carre Interview
  • UK Premiere Featurette
  • Deleted Scenes
  • Four Featurettes 
  • Tinker Tailor Soldier Spy - Sky Movies Special
  • Audio commentary with director Tomas Alfredson and actor Gary Oldman
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 7 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Tomas Alfredson Skuespillere Benedict Cumberbatch, Colin Firth, David Dencik, Gary Oldman, John Hurt, Kathy Burke, Laura Carmichael, Stephen Graham, Tom Hardy
Bestillingsnummer OPTBD2435

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende