Tinker, Tailor, Soldier, Spy (UK-import) (BLU-RAY)

119,20 11920 Veil. pris 149,00
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Regissør Tomas Alfredson (La Den Rette Komme Inn, Fire Nyanser Av Brunt) står bak denne fabelaktige filmatiseringen av John le Carrés Muldvarpen - en kompleks spenningsfilm om den kalde krigens paranoia, hvor Oscar-nominerte Gary Oldman står i spissen for et stjernelag av skuespillere.

En agent blir utsatt for attentat under et mislykket oppdrag, og den middelaldrende etterretningseksperten George Smiley (Gary Oldman) tvinges over i pensjonistenes rekker. Men når det oppstår mistanker om at en spion på høyeste nivå har innfiltrert organisasjonen, blir det nettopp Smiley som får i oppdrag å røyke ut den skyldige. For det finnes en muldvarp i britenes Secret Intelligence Service. En forræder som via mørke irrganger undergraver etterretningsvesenets virksomhet og lekker hemmelige opplysninger til den sovjetiske fienden. George Smiley ender til slutt opp med fire mistenkte.

Muldvarpen, internasjonalt kjent som Tinker, Tailor, Soldier, Spy, bygger på den klassiske spionromanen av John le Carré. I tillegg til Oldman, som altså ble Oscar-nominert for innsatsen som George Smiley, møter vi et skuespillergalleri som består av blant andre Colin Firth, Tom Hardy, John Hurt, Toby Jones, Mark Strong, Benedict Cumberbatch, Ciarán Hinds og Kathy Burke.

Bonusmateriale

  • Interviews 
  • John Le Carre Interview
  • UK Premiere Featurette
  • Deleted Scenes
  • Four Featurettes 
  • Tinker Tailor Soldier Spy - Sky Movies Special
  • Audio commentary with director Tomas Alfredson and actor Gary Oldman

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 7 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Tomas Alfredson Skuespillere Benedict Cumberbatch, Colin Firth, David Dencik, Gary Oldman, John Hurt, Kathy Burke, Laura Carmichael, Stephen Graham, Tom Hardy
Bestillingsnummer OPTBD2435

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i