Murder, She Wrote / Jessica Fletcher - Sesong 1 (UK-import) (BLU-RAY)

539,10 53910 Veil. pris 599,00
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
All 22 episodes from the first season of the television drama in which intrepid mystery author and sleuth Jessica Fletcher (Angela Lansbury) solves a myriad of scandalous and incredible cases in and around her community of Cabot Cove, Maine. The episodes are: 'The Murder of Sherlock Holmes', 'Deadly Lady', 'Birds of a Feather', 'Hooray for Homicide', 'It's a Dog's Life', 'Lovers and Other Killers', 'Hit, Run and Homicide', 'We're Off to Kill the Wizard', 'Death Takes a Curtain Call', 'Death Casts a Spell', 'Capitol Offense', 'Broadway Malady', 'Murder to a Jazz Beat', 'My Johnny Lies Over the Ocean', 'Paint Me a Murder', 'Tough Guys Don't Die', 'Sudden Death', 'Footnote to Murder', 'Murder Takes the Bus', 'Armed Response', 'Murder at the Oasis' and 'Funeral at Fifty-Mile'.


Produksjonsår 1984 Utgitt 2018
Format BLU-RAY Sone Sone B - Import
Sjanger TV-serie Antall disker 6
Spilletid 18 timer 28 minutter Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Angela Lansbury Bestillingsnummer FHEB3664


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende