Naturen Og Vår Sivilisasjon (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Denne nyskapende serien avslører den storslåtte historien om hvordan naturkreftene på planeten, har formet menneskelig sivilisasjon. Den tradisjonelle fortolkningen av menneskets historie har fokusert mest på de menneskelige faktorene, men faktorer som jordens geologi, miljø og klima har også vært med og påvirket vår historie – men hvordan og i hvor stort omfang?

Denne serien viser for første gang hvordan disse faktorene har hatt innflytelse på alle aspekter av historien fra kunst til industri, fra religion til krig, og hvorfor noen samfunn har klart seg og andre ikke. Her utforsker vi forholdet mellom jordens indre og utviklingen av den menneskelige sivilisasjonen. Vi besøker en usedvanlig krystallgrotte i Mexico, dykker ned i et hull i Irans ørken og kravler gjennom en syv tusen år gammel underjordisk tunnel i Israel. Gjennom å besøke noen av de mest ikoniske stedene i vår historie, gir serien oss et nytt perspektiv på hvem vi er i dag.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 59 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer 460244 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende