NAV (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Etter en lengre permisjon fra jobben i Plan- og bygningsetaten, er den konfliktskye antihelten Tor Varhaug(Atle Antonsen) klar for ny jobb i NAV. Planen er en rolig stilling med så lite ansvar som mulig, men akkurat det viser seg å bli litt vanskeligere enn planlagt. Tors nye sjef har nemlig - etter endeløse reformer - blitt en mester i å delegere bort ansvar. Med oppussing hjemme og stadige nye oppgaver på jobben, stiger stressnivået til byråkraten Tor.

Den vittige TVNorge-serien NAV har et tett slektskap til suksesskomedien Etaten, sendt på statskanalen i 2006, hvor vi først ble kjent med Atle Antonsens nevrotiske krølltopp. Denne gang er han blant annet omgitt av solide navn som Josephine Bornebusch (kjent fra den svenske humorfavoritten Solsidan), Ingar Helge Gimle, Odd-Magnus Williamson og Jan Sælid.

Bonusmateriale

  • Bloopers

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 42 minutter
Aldersgrense TBA Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Anna Bache-Wiig, Atle Antonsen, Frank Ole Sætrang, Ingar Helge Gimle, Jan Sælid, Josephine Bornebush
Bestillingsnummer 460377 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i