Nebraska (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Alexander Payne (Sideways, The Descendants) har med en rekke fine filmer blandet alvor og komikk i skildringen av vanlige amerikanere og deres opp- og nedturer. I kritikerfavoritten Nebraska møter vi Woody (fabelaktig spilt av Bruce Dern) som på sine eldre dager har gått fra vanskelig til uhåndterlig for familien. Filmen var nominert til seks Oscar-priser i 2014, inkludert beste film, beste regi og beste mannlige skuespiller.

Enten det skyldes gryende demens eller bare stahet, har Woody bestemt seg for å gjøre krav på en åpenbart falsk lotterigevinst han har fått beskjed om i et reklamebrev. Sønnen David (Will Forte) forbarmer seg til slutt over ham, og sammen reiser de fra Montana til Nebraska for å heve den fiktive gevinsten. På veien stanser de i Woodys barndoms by. Der tårner forviklingene seg opp etter hvert som familie og gamle venner får snusen i at gamlingen har blitt lottomillionær.

Nebraska er et skråblikk på samfunnsproblemer og generasjonsmotsetninger i utkant-USA. Det bittersøte dramaet er filmet i svart-hvitt, men spekket med fargerike karakterer som skildres med både nådeløs humor og varmt hjerte.

Bonusmateriale

  • The Making Of Nebraska

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 55 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Sort/Hvitt, Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Alexander Payne Skuespillere Bob Odenkirk, Bruce Dern, Stacy Keach, Will Forte
Bestillingsnummer 52GSB6233037 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i