Norske Byggeklosser (2018) (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Merete (Ine Jansen) og Jens (Anders Baasmo Christiansen) arver uventet et hus og øyner muligheten for endelig å flytte ut fra sokkelleiligheten til Jens' mor. Drømmen om å pusse opp et lite, gammelt og idyllisk hus til et moderne hjem for seg og barna de forhåpentlig snart skal få, ser endelig ut til å bli en realitet. Oppussingen medfører imidlertid en rekke utfordringer i form av Atle Antonsens karakterer i ymse former og fasonger, og problemene hoper seg opp og baller på seg i møtet med systemet, og alle menneskene de må forholde seg til: den korrupte saksbehandleren hos Plan og Bygg, de litauiske arbeiderne som bruker mer tid på do enn på snekkerarbeid, den lett alkoholiserte og alternative øko-arkitekten, petimeter-betjeningen på gjenbruksstasjonen og ikke minst svigermor (Anne Marit Jacobsen).

Norske Byggeklosser er en komedie om oppussing og alle situasjonene som oppstår når evnene ikke nødvendigvis matcher ambisjonene.

Produktfakta
Produksjonsår 2017 Utgitt 2018
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Komedie Antall disker 1
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Arild Frölich Skuespillere Anders Baasmo Christiansen, Anne Marit Jacobsen, Atle Antonsen, Ine Jansen
Bestillingsnummer 2358731 Serie Norske Filmklassikere

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i