Inngår i kampanje

Nymphomaniac - Del 1 & 2 (DK-import) (BLU-RAY)

99,00 9900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Lars Von Triers Nymphomaniac er en vill og poetisk historie om en kvinnes erotiske reise fra fødselen til 50-årsalderen, fortalt av hovedpersonen Joe (Charlotte Gainsbourg og Stacy Martin) som er en selvdiagnostisert nymfoman.

En kald vinterkveld finner den eldre sjarmerende ungkaren Seligman (Stellan Skarsgård) henne banket til det ugjenkjennelige i en gate. Han tar Joe med hjem for å pleie henne, og han snakker med henne om hennes liv. Han lytter intenst mens Joe gjennom de neste åtte kapitler forteller sin overdådige og saftige livshistorie med mange fasetter, rik på assosiasjoner og plutselige innskytelser.

Omdiskuterte Nyphomaniac er den siste filmen i Lars von Triers "Trilogy of Depression" som fra før består av Antichrist og Melancholia. I tillegg til Gainsbourg, Martin og Skarsgård fylles rollelista av navn som Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe og Connie Nielsen.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Utgitt 2020
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 4 timer 1 minutter Aldersgrense 18
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Lars Von Trier
Skuespillere Charlotte Gainsbourg, Christian Slater, Connie Nielsen, Jamie Bell, Mia Goth, Shia Labeouf, Sophie Kennedy Clark, Stacy Martin, Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Willem Dafoe Bestillingsnummer 1146561

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende