Ole Brumm - Nye Eventyr I Hundremeterskogen (Blu-ray + DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En ny og spennende langfilm med Ole Brumm og alle de rare, morsomme vennene hans. Filmen er inspirert av fem historier fra A.A. Milnes klassiske bøker om den godmodige bjørnen, mens selve animasjonen er i den klassiske håndtegnede Disney-stilen.

Har du noen gang hatt en sånn dag der alt går galt? I Nye Eventyr I Hundremeterskogen sender Ugla hele gjengen - Brumm, Tigergutt, Petter Sprett, Nasse Nøff, Kengu, Kengubarnet og den ulykkelige Tussi - på en vill jakt for å finne en ny hale til Tussi, og for å redde Kristoffer Robin fra den skumle "Tebake". Det viser seg å bli en veldig travel dag for en bjørn som egentlig bare ga seg i vei for å finne litt honning …

Dette er en nydelig fortelling for små og store Brumm-venner, fylt av vennskap, eventyr, latter … og selvfølgelig massevis av deilig honning.

Bonusmateriale

  • Bortklipte scener introdusert av regissøren
  • Balladen om Nessie - kortfilm

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger Barn
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 3 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Stephen J. Anderson / Don Hall Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer BNY6025856 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i