Inngår i
  • Filmdealen - 10 for 599,-
  • Filmdealen - 5 for 399,-

Olympus Has Fallen (Blu-ray + DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Intens actionthriller med Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman og Angela Bassett, regissert av Antoine Fuqua (Training Day, Snikskytter). 

Den amerikanske Secret Service-agenten Mike Banning (Butler) er på vei til en offisiell galla sammen med president Asher og den amerikanske førstedamen. Plutselig kommer bilen deres ut av kontroll og vakler på kanten av et stup. Banning rekker bare å redde presidenten.

Som følge av førstedamens død, trer Banning frivillig tilbake fra presidentdivisjonen, og får i stedet jobb ved det amerikanske finansdepartementet. 5. juli går president Asher i møte med sørkoreanske ministeren Lee, flankert av dennes sikkerhetsansvarlige, Kang. Et uidentifiserbart fly nærmer seg Det hvite hus, og et bakke- og luftangrep legger det i ruiner. Kang viser seg å ha ledet operasjonen, og hans onde planer stopper ikke der.

Bare Banning, som etter ulykken ikke lenger jobber i Secret Service, kan redde presidenten og USA fra den totale katastrofe. Spørsmålet er bare om det er tid nok til å stoppe fienden ...

Produktfakta
Produksjonsår 2013 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 2 Spilletid 2 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Antoine Fuqua Skuespillere Aaron Eckhart, Angela Bassett, Ashley Judd, Dylan McDermott, Gerard Butler, Melissa Leo, Morgan Freeman
Bestillingsnummer 2151631

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i