Once Upon A Time - Sesong 2 (UK-import) (BLU-RAY)

229,00 22900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Forbannelsen er brutt, magien er på plass og det er umulig å forutse hva - eller hvem - som kommer til å slippes løs i den andre sesongen av Once Upon A Time.

Eventyrfigurene i eksil oversvømmes av nyoppvåkne minner mens de forsøker å orientere seg i sin nye virkelighet. Gamle bånd testes, nye helter dukker opp, og hevnlystne skurker skaper kaos - deriblant den nådeløse piraten Hook og ondskapsfulle Cora. Og i både tidligere uoppdagede landskap og et "magisk" Storybrook, kommer kjærlighet og offer til å bli nødvendig i den ultimate kampen mellom godt og ondt. For det er bare én ting som er sikkert når det gjelder magi: Den har alltid sin pris.

Serien Once Upon A Time er et fantasydrama skapt av manusforfatterne bak Lost og Tron: Legacy. I de største rollene møter vi blant andre Jennifer Morrison (House M.D.), Ginnifer Goodwin (Big Love), Lana Parrilla (24), Josh Dallas (Thor), Jared Gilmore (Mad Men), Robert Carlyle (Trainspotting) og Emilie de Ravin (Lost).

Bonusmateriale

  • Audio Commentaries
  • Sincerely, Hook
  • Girl Power
  • A Fractured Family Tree
  • The Fairest Bloopers of Them All
  • Deleted Scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Utgitt 2013
Format BLU-RAY Sone Sonefri
Sjanger TV-serie Antall disker 5
Spilletid 15 timer 6 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Ginnifer Goodwin, Jared Gilmore, Jennifer Morrison, Josh Dallas, Lana Parrilla, Robert Carlyle
Bestillingsnummer BUY0208501 Serie Once Upon A Time
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende