Inngår i

Paddington (BLU-RAY)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

I denne herlige familiefilmen møter vi den lille duffelcoat-kledde bjørnen Paddington som reiser til London for å få seg et bedre liv.

Paddington har vokst opp Perus dype jungel med sin tante Lucy. Hun har oppdratt ham til å bli en verdensvant liten bjørn som vil reise og utforske verden. Når et jordskjelv ødelegger hjemmet deres, bestemmer tante Lucy seg: Paddington skal smugles ombord på en båt som skal helt til England. Kanskje kan hun gi ham et nytt og bedre liv i London? Han er jo så interessert i England.

Vel fremme og alene i London, på selveste Paddington togstasjon, forstår vår venn at storbylivet ikke bare er en dans på roser. Han går alene rundt i byen med en merkelapp rundt halsen: "Vær så snill å ta hånd om denne bjørnen. Tusen takk!". Hvor i all verden ble det av den verdensvante og reiseglade lille bjørnen?

Heldigvis kommer hjelpen når den trengs som mest. En fin familie bestemmer seg for å hjelpe, og tilbyr Paddington plass hjemme hos dem. Her skal han få bo helt til han klarer å hente frem igjen den verdensvante og reiseglade lille bjørnen i seg selv, som tante Lucy engang var så stolt av.

Produktfakta
Produksjonsår 2015 Format BLU-RAY
Sone Sone 2 Sjanger Familie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 35 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Engelsk), DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Paul King Skuespillere Ben Whishaw, Hugh Bonneville, Jim Broadbent, Julie Walters, Nicole Kidman, Peter Capaldi, Sally Hawkins
Bestillingsnummer 1300665 Serie Paddington, SF Kids

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i