Peaky Blinders - Sesong 3 (UK-import) (BLU-RAY)

229,00 22900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager

Thomas Shelby (Cillian Murphy) blir trukket inn i en labyrint av globale intriger i denne elektriske tredje sesongen av Steven Knights kritikerroste familiesaga.

Han blir kontaktet av en hemmelig organisasjon på sin egen bryllupsdag, og finner seg selv i midten av en internasjonal våpenhandel som kan endre historiens gang. I en sfære der ingen avslører sine sanne intensjoner før spillet er over, må Tommy stri med en hviterusser i eksil som har en brutalitet ingen kjenner grensen til, en prest med en blodtørstig hund, en vakker grevinne som er enda mer manipulerende enn ham, og en kraftig enhet i hjertet av den britiske etableringen som vil stoppe for noe for å oppnå sine reaksjonære mål. Presset de påfører Tommy er kalkulert og ekstremt ubehagelig.

Produktfakta

Produksjonsår 2016 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Aldersgrense 15
Undertekster Ingen Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Aimee-Ffion Edwards, Alexander Siddig, Annabelle Wallis, Cillian Murphy, Finn Cole, Helen McCrory, Ian Peck, Joe Cole, Natasha O'Keeffe, Ned Dennehy, Paddy Considine, Paul Anderson, Sam Neill, Sophie Rundle, Tom Hardy, Tony Pitts
Bestillingsnummer BBCBD0360

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende