Phil Collins - Going Back: Live At Roseland Ballroom, NYC (BLU-RAY)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Intro: Signed, Sealed, Delivered
  2. Ain’t Too Proud To Beg
  3. Girl (Why You Wanna Make Me Blue)
  4. Dancing In The Street
  5. (Love Is Like A) Heatwave
  6. Papa Was A Rollin’ Stone
  7. Never Dreamed You’d Leave In Summer
  8. Jimmy Mack
  9. You’ve Been Cheating
  10. Do I Love You
  11. Loving You Is Sweeter Than Ever
  12. Going To A Go-Go
  13. Blame It On The Sun
  14. Ain’t That Peculiar
  15. Too Many Fish In The Sea
  16. You’ve Really Got A Hold On Me
  17. Something About You
  18. The Tears Of A Clown
  19. Nowhere To Run
  20. In My Lonely Room
  21. Take Me In Your Arms, Rock Me A Little While
  22. Uptight (Everything’s Alright)
  23. Going Back
  24. Talking About My Baby
  25. You Can’t Hurry Love
  26. My Girl


Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Musikk
Antall disker 1 Skuespillere Phil Collins
Artist Phil Collins Bestillingsnummer 6987279
Leverandør Universal Music


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også