Planet 51 (BLU-RAY)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
16 år gamle Lem bor på Planet 51, i et hyggelig og rolig nabolag som minner om USA på 1950-tallet. Livets hans er lykkelig, trygt og forutsigbart. Helt til det uforutsigbare skjer...

Helt ut av luften, og millioner av mil hjemmefra, kommer astronauten Kaptein Charles "Chuck" Bakers romskip styrtende og kræsjer midt i familiens grillmiddag. Uten å ofre det som skjer rundt ham en tanke, er Chuck opptatt av å oppleve sitt store øyeblikk: han planter flagget triumferende før han forskrekket oppdager at han ikke er alene. Han flykter i panikk, men det er ikke bare Chuck som er skremt. Planetens innbyggere er minst like forskrekket over "romvesenet" som han selv er.

Spanskproduserte Planet 51 blander science fiction og popkulturelle referanser med humor og høyt tempo. Manuset er skrevet av Joe Stillman, som også skrev for de to første Shrek-filmene. I den amerikanske originalversjonen hører vi stemmene til blant andre Dwayne "The Rock" Johnson, Jessica Biel, Justin Long, Gary Oldman og John Cleese, mens det norske lydsporet byr på navn som Nicolai Cleve Broch, Anders Bye, Paul Ottar Haga, Erik Skøld, Tiril Heide-Steen og Espen Sandvik.

Bonusmateriale

  • Planetarium Sizzle
  • Music Montage
  • Progression Reel
  • Extended Scenes
  • World Of Planet 51

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater DTS (Engelsk), DTS (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Jorge Blanco / Javier Abad / Marcos Martínez Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 9844-31n0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende