Inngår i kampanje

Platoon (BLU-RAY)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Chris Taylor (Charlie Sheen) er en ung, naiv amerikaner som etter sin ankomst i Vietnam fort oppdager at dette ikke bare er en krig mot fienden, men også en kamp for å overleve. En kamp der alle midler er tillatt. Chris' tropp er splittet i to fraksjoner - én som følger den korrupte og skruppelløse Barnes (Tom Berenger), og en som følger den mer humane Elias (Willem Dafoe). Et oppgjør mellom disse blir etter hvert uunngåelig - og midt mellom dem står Chris.

Stjerneregissør Oliver Stone (Wall Street, The Doors) er hjernen bak Platoon, denne mektige, fengslende og brutale historien om en amerikansk soldats møte med Vietnamkrigens grusomme kaos. Filmen er opprivende realistisk og fullstendig overbevisende - som et dystert, uforglemmelig minnesmerke over alle soldatene som tapte sin uskyld i Vietnams krigsherjede jungler. Platoon ble belønnet med fire Oscar-priser, deriblant for beste film, og er basert på Stones egne opplevelser. På rollelista finner vi også navn som Johnny Depp og Forest Whitaker.

Bonusmateriale

  • Audio Commentary with Director Oliver Stone
  • Audio Commentary with Military Advisor Dale Dye
  • Deleted & Extended Scenes
  • Flashback to Platoon
  • Documentaries
  • Vignettes

Produktfakta

Produksjonsår 1986 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Krigsfilm
Antall disker 1 Spilletid 2 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Spansk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Oliver Stone Skuespillere Charlie Sheen, Forest Whitaker, Francesco Quinn, John C. McGinley, Johnny Depp, Keith David, Kevin Dillon, Tom Berenger, Tony Todd, Willem Dafoe
Bestillingsnummer 460225 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i