Quo Vadis (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Roma brenner. Nero svindler. Kristendommen fester grepet.

Filmfolket gikk mann av huse for å se denne kolossen av en film, som hadde tatt flere år å lage, men som til slutt ble belønnet med åtte Oscar-nominasjoner (inkludert Beste film). Filmen består av 110 stemmeroller, 30 000 medvirkende og et imponerende oppbud av marsjerende legioner som ble filmet på opptaksstedet. Alt dette, samt overlegen pomp og prakt og et overveldende skue av kristne martyrer som blir kastet til løvene foran øynene på Colosseums blodtørstige horder, gir deg følelsen av å være tilbake i datidens Roma.

Robert Taylor spiller en romersk offiser som forelsker seg i en kristen slavepike (Deborah Kerr) og dermed krysser skillet mellom imperiet og en sekt med lojalitet til de høyere makter. Med overoppsynet over det hele sitter Nero (Peter Ustinov). Han er Cæsar, forrykt og morderisk – hersker over et spektakulært imperium, som står for spektakulært fall: den stolte storheten Roma.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor
  • Quo Vadis and the genesis of the biblical epic

Produktfakta

Produksjonsår 1951 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 54 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Mervyn Leroy Skuespillere Deborah Kerr, Leo Glenn, Peter Ustinov, Robert Taylor
Bestillingsnummer WHV1000042635BR Leverandør Import

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i