Rampage (BLU-RAY)

Slippes 20/08
149,50 14950 Veil. pris 199,50
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato

Primatologen Davis Okoye (Dwayne "The Rock" Johnson) holder seg normalt unna andre mennesker, men til gjengjeld deler han et ubrytelig bånd med George, en ekstraordinært intelligent, sølvrygget gorilla, som han har passet siden den ble født. Men når et uautorisert, genetisk eksperiment går veldig, veldig galt, omgjøres den ellers så følsomme apen til et rasende monster av gigantiske proposjoner.

Og som om det ikke var nok, blir det snart sjokkerende klart for alle at det samtidig ble skapt en rekke andre gale, gigantiske, genetisk muterte monstre. Mens de nyfødte alfamonstrene river seg tvers gjennom Nord-Amerika og utsletter alt på deres vei, prøver Okoye sammen med en miskrediteret genforsker å finne en motgift til de altødeleggende kjempene. Sammen tvinges de til å kjempe seg gjennom en lang rekke konfrontasjoner med monstrene i et desperat kappløp for ikke bare å forhindre en global katastrofe, men også redde den opprinnelige forskremte gorillaen, som engang var Okoyes beste - og eneste? - venn.

Rampage er regissert av Brad Peyton (San Andreas), etter manus av Ryan Engle (Non-Stop), Carlton Cuse (San Andreas), Ryan J. Condal (TV-serien Colony) og Adam Sztykiel (Due Date), og en historie av Ryan Engle, basert på det klassiske videospillet Rampage.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Science Fiction Antall disker 1
Spilletid 1 timer 47 minutter Undertekster Norsk
Regissør Brad Peyton Skuespillere Dwayne Johnson, Jake Lacy, Jason Liles, Jeffrey Dean Morgan, Joe Manganiello, Malin Åkerman, Marley Shelton, Naomie Harris
Bestillingsnummer N084789BSP01 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i