Red 2 (4K Ultra HD + Blu-ray)

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
OBS: Dette er en utgave som blir importert fra USA. 4K-disken er sonefri, men blu-raydisken som følger med er låst til sone A, og krever en sone A eller sonefri avspiller.

Oppfølgeren til Red! Den andre filmen i serien er en ellevill actionkomedie der den pensjonerte CIA-agenten Frank Moses igjen samler sitt helt spesielle team av eliteoperatører, denne gang i anledning en verdensomspennende jakt på en forsvunnet mobil atombombe. For å lykkes må de overleve angrep fra en hær av ustoppelige snikmordere, hensynsløse terrorister og maktsyke regjeringsmedlemmer - alle ute etter å sikre seg det supermoderne våpenet.

Oppdraget fører Frank og den frynsete gjengen hans til Paris, London og Moskva. Med langt færre våpen og soldater enn motstanderne, må de stole på slue hjerner, gammeldagse ferdigheter og hverandre mens de forsøker å redde verden - og samtidig overleve.

På rollelista: Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Catherine Zeta-Jones, Byung-hun Lee, Anthony Hopkins og Helen Mirren. Blant andre.

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Utgitt 2017
Format 4K Ultra HD + Blu-ray Sone Sonefri
Sjanger Action Antall disker 2
Spilletid 1 timer 56 minutter Lydformater Dolby Atmos (Engelsk)
Regissør Dean Parisot Skuespillere Anthony Hopkins, Bruce Willis, Byung-Hun Lee, Catherine Zeta-Jones, Helen Mirren, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Neal McDonough
Bestillingsnummer SMIT52675UHD

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i