Inngår i

Red (DK-import) (BLU-RAY)

79,00 7900 Veil. pris 119,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Frank Moses (Bruce Willis) er en tidligere CIA-agent som nå lever et rolig liv. Det vil si, rolig helt til et superprofesjonelt drapsteam dukker opp for å ta ham av dage. Hans skjulte identitet er avslørt og livet til hans kjære Sarah (Mary-Louise Parker) er i fare, så Frank samler sitt gamle team i et desperat forsøk på å overleve.

Frank, Marvin (John Malkovich) og Victoria (Helen Mirren) var tidligere CIAs mest betrodde agenter - men hemmelighetene de tok del i har nå gjort dem til CIAs fremste drapsmål. Trioen blir nødt til å bruke alt hva de har av kløkt, ferdigheter og erfaring for å ligge et skritt foran de som jager dem. Med den i høyeste grad sivile Sarah på slep, legger de ut på en umulig ferd. Målet? Å bryte seg inn i CIAs superhemmelige hovedkvarter, der de vil avdekke en av de største konspirasjonene og dekkoperasjonene i etterretningstjenestens historie.

Red, løselig basert på tre tegneserieromaner av Warren Ellis og Cully Hamner, er en eksplosiv actionkomedie hvor det virkelig går unna i svingene. Filmen er regissert av Robert Schwentke (The Time Traveler´s Wife, Flightplan), og i tillegg til de nevnte skuespillerne møter vi også navn som Morgan Freeman, Karl Urban, Julian McMahon, Ernest Borgninge, Richard Dreyfuss og Brian Cox.
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Utgitt 2020
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Action Antall disker 1
Spilletid 1 timer 51 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic Regissør Robert Schwentke
Skuespillere Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Karl Urban, Mary-Louise Parker, Morgan Freeman Bestillingsnummer 1146563
Serie DC Comics

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i