Inngår i kampanje
  • Norske filmer på tilbud

Reisen Til Julestjernen (2012) (BLU-RAY)

99,50 9950 Veil. pris 119,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Familiefilmen Reisen Til Julestjernen er en storslått nyinnspilling av Norges største juleklassiker. I hovedrollene finner vi blant andre Anders Baasmo Christiansen og Agnes Kittelsen.

Like før jul ankommer Sonja en liten landsby etter å ha unnsluppet røvere som har holdt henne fanget. Det hviler en forbannelse over kongeriket.

En gang for lenge siden forsvant Gulltopp, kongens eneste datter, da hun gikk ut i skogen for å finne Julestjernen. Dronningen døde av sorg og etterlot den fortvilede kongen alene. Kongen forbannet Julestjernen slik at mørket og sorgen senket seg over hans rike. En kveld kom en gammel vis mann til slottet, og fortalte kongen at hvis han fikk Julestjernen til å lyse igjen innen ti år var gått ville Gulltopp vende tilbake.

Ni år har passert og denne julen er Kongens siste håp for å finne Julestjernen. Jaget av røverne klarer Sonja å unnslippe ved å snike seg inn på Slottet. Der overhører hun den sørgelige historien til kongen før hun blir oppdaget av vaktene. Hun ber om nåde når den onde greven vil kaste henne i fangehullet, og kongen befaler at hun skal løslates. Som takk legger Sonja ut på en reise for å finne Julestjernen.

Bonusmateriale

  • Intervju med regissør Nils Gaup
  • Intervju med kostyme designer Kjell Nordstrøm
  • Juletabber

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familie, Jul
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 17 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Bestillingsnummer BNY6034956 Serie Norske Filmklassikere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie