Remember Me (UK-import) (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
I det romantiske dramaet Remember Me møter vi Tyler (Robert Pattinson), en opprørsk ung newyorker som har hatt et anstrengt forhold til faren helt siden tragedien som skilte familien. Tyler tror ikke noen er i stand til å forstå hva han går gjennom, inntil han en dag treffer Ally (Emilie De Ravin) ved tilfeldighet.

Kjærlighet er det siste Tyler har i tankene, men etter hvert som Allys positive holdning smitter over på ham finner han lykken og mening med livet. Snart kommer allikevel dype hemmeligheter til overflaten - og tragedien ligger i luften når omstendighetene som førte dem sammen truer med å skille dem.

Remember Me er lagt til sommeren 2001, det som i dag oppfattes som en uskyldens tid før terrorangrepet mot tvillingtårnene samme høst. Regissør Allen Coulter (Hollywoodland) har fått med seg Twilight-stjernen Pattinson og Lost-skuespiller De Ravin i hovedrollene, og vi møter også kjente navn som Pierce Brosnan, Lena Olin, Chris Cooper og Martha Plimpton.

Bonusmateriale

  • Commentary with the cast featuring Robert Pattinson.
  • The Making Of ”Remember Me”

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2010
Format BLU-RAY Sone Sone B - Import
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 53 minutter Aldersgrense 11
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Allen Coulter Skuespillere Chris Cooper, Emilie De Ravin, Lena Olin, Martha Plimpton, Pierce Brosnan, Robert Pattinson
Bestillingsnummer SUM51406 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i