Restrepo (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Krigen i Afghanistan er et omdiskutert politisk kaos, men det er sjelden at de utsatte soldatene selv får delta i diskusjonen. Restrepo, regissert av de prisvinnende journalistene Tim Hetherington og Sebastian Junger, er en rystende dokumentar om hva menneskene som befinner seg på et av verdens farligste steder må gjennomgå - og hvilke forferdelige konsekvenser krigføringen medfører.

En gruppe unge soldater skal tilbringe et helt år i Korendal-dalen, midt i de Taliban-kontrollerte områdene av Afghanistan. De drar dit for å opprettholde freden, men havner i stedet midt i en langvarig, håpløs og blodig krig i fiendtlige omgivelser, med spilleregler de ikke forstår seg på. Restrepo er en uforglemmelig beretning om alle krigens aspekter, fra det knallharde fysiske arbeidet og de livsfarlige kampene til det urokkelige kameratskapet som får soldatene til å holde ut. Dokumentaren ble nominert til Oscar i 2011.

NB: Kun engelske undertekster

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes
  • Extended Interviews
  • Updates on the Soldiers from Second Platoon, Battle Company
  • "Sleeping Soldiers" Photo Gallery
  • Public Service Announcements from IAVA, Operation Homefront and TAPS

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Sebastian Junger / Tim Hetherington Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer HRSH670742BR Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende