Rødt Hjerte (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Shirin og Soran er to forelskede tenåringer som ønsker å gifte seg. Men Shirins far har lovet henne bort til en annen og avfeier alle forsøk på å få ham til å ombestemme seg. Shirin blir giftet bort mot sin vilje, og de to ungdommene er sterkt fortvilet. På selveste bryllupsnatten blir Shirin kidnappet av Soran, og sammen rømmer de til storbyen hvor ingen kjenner dem for å starte et nytt liv sammen.

Men livet på rømmen blir slett ingen dans på roser for de to ungdommene. Når Soran blir arrestert og fengslet må Shirin klare seg alene i storbyen. Dette viser seg å være både vanskelig og farlig for en ung jente i et mannsdominert sammfunn hvor kvinner har få rettigheter. Shirin tvinges til å stole på tilfeldige fremmede for å klare seg uten Soran, noe som får fatale konsekvenser.

Filmskaper Halkawt Mustafa er født i Kurdistan i Nord-Irak, hvor filmen også er spilt inn. Han flyttet til Norge med familien sin i 2000 og er i dag norsk statsborger. Rødt Hjerte er hans første spillefilm.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 17 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Kurdisk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Halkawt Mustafa Skuespillere Ali Ahmed, Shahen Jamal, Soran Ibrahim
Bestillingsnummer N7355 Leverandør Atlantic Film Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende