Sarah's Key (UK-import) (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Det kritikerroste franske dramaet Saras Nøkkel er basert på på Tatiana de Rosnays gripende boksuksess med samme navn, en roman som lå utrolige 90 uker på New York Times bestselgerliste. Hovedrollen spilles av Kristin Scott Thomas (Den Engelske Pasienten, Jeg har Elsket Deg Så Lenge).

Det er juli i Paris, året er 1942. Sara, en 10 år gammel jødisk jente, rekker akkurat å få gjemt unna sin yngre bror i klesskapet. Bare minutter senere arresteres resten av familien på brutalt vis av det franske politiet, under den beryktede jøde-arrestasjonen Vel' d'Hiv. Den unge jenta låser døra og gjemmer nøkkelen, overbevist om at hun skal komme tilbake og slippe broren ut om noen timer. Men timer blir til døgn, og Saras desperasjon tiltar.

60 år senere, i forkant av minnedagen for Vel' d'Hiv, får den amerikanske journalisten Julia Jarmond i oppgave å skrive en artikkel om denne svarte dagen i Frankrikes historie. Under arbeidet med saken snubler hun over Saras neddyssede familiehistorie, og Julia blir raskt overbevist om at det er denne hendelsen hun skal avdekke. I arbeidet med saken snubler journalisten over flere tegn som leder henne mot Sara, samtidig som hun begynner å stille spørsmål ved sitt eget liv - og sin framtid.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 46 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Fransk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Gilles Paquet-Brenner Skuespillere Frederic Pierrot, Kristin Scott Thomas, Melusine Mayance, Niels Arestrup
Bestillingsnummer OPTBD1852