Inngår i kampanje

Scott Pilgrim Vs. The World (BLU-RAY)

83,90 8390 Veil. pris 99,00
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Møt Scott Pilgrim. Arbeidsledig og sjarmerende 22 år gammel bassist i garasjebandet Sex Bob-omb, som nettopp har møtt drømmejenta. Det eneste hinderet han må over før han kan kapre den sky og mystiske Ramona Flowers er de syv onde ekskjærestene hennes - noen temmelig kjipe fyrer som er på vei for å drepe ham.

Scott har aldri hatt noen problemer med å få seg en kjæreste, men det å bli kvitt dem har vært en utfordring: Fra jenta som sparket hjertet hans i rumpa - og som nå er tilbake i byen - til tenåringspanikken han forsøker å bli kvitt når Ramona suser inn i livet hans. En ting er sikkert, kjærligheten har ikke vært enkel. Han finner raskt ut at hans nye forelskelse har den mest uvanlige bagasjen av alle; en ondskapsfull gjeng av ekskjærester som kontrollerer hennes kjærlighetsliv og vil gjøre hva som helst for å eliminere ham som potensiell beiler.

Regissør Edgar Wright (Shaun Of The Dead, Hot Fuzz) har her laget en kjapp og oppfinnsom komedie basert på tegneserien kalt Scott Pilgrim. Hovedrollen spilles av Michael Cera, kjent fra Superbad, Juno og TV-serien Arrested Development, mens vi i andre roller møter Mary Elizabeth Winstead (Death Proof), Anna Kendrick (Up In The Air), Kieran Culkin (Igby Goes Down), Chris Evans (Fantastic 4), Brandon Routh (Superman Returns) og Jason Schwartzman (Funny People).
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 52 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 52GSB8282501 Serie Skeiv film
Bonusmateriale
  • Deleted Scenes
  • Scott Pilgrim Vs. The Outtakes
  • Feature Commetaries
  • And much more

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i