Shutter Island (4K Ultra HD + Blu-ray)

329,00 32900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Året er 1954, den kalde krigen er på sitt kaldeste. U.S. Marshal Teddy Daniels (tre ganger Oscar-nominerte Leonardo DiCaprio) og hans nye partner Chuck Aule (Mark Ruffalo) blir sendt til Shutter Island for å etterforske en forvinningssak. En briljant morderske innlagt på det strengt bevoktede Ashecliffe Hospital har på mystisk vis forsvunnet i løse luften. Daniels og Aule ankommer den avsidesliggende og forblåste øya, hvor de raskt omringes av granskende psykologer og livsfarlige psykiatriske pasienter. Den nifse og ustabile stemningen gir hint om at ikke alt er som det skal, men mens en orkan hamrer nådeløst ned over dem glir etterforskningen allikevel fremover. Alt er dog ikke som det virker ved første øyekast, og etter hvert som stormen øker blir mistankene og mysteriene stadig større og mer skremmende.

Den Oscar-vinnende mesterregissøren Martin Scorsese (Taxi Driver, Raging Bull, Mafiabrødre, The Departed) presenterer med Shutter Island en uhyggelig thriller basert på den bestselgende kriminalromanen av Dennis Lehane (Mystic River). Leo DiCaprio glimrer som den sterkt plagede Daniels, omgitt av sterke skuespillere som Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Max Von Sydow og Emily Mortimer.
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Utgitt 2018
Format 4K Ultra HD + Blu-ray Sone Sone B
Sjanger Thriller Antall disker 2
Spilletid 2 timer 18 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Norsk Regissør Martin Scorsese
Skuespillere Ben Kingsley, Emily Mortimer, Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Max Von Sydow, Michelle Williams, Patricia Clarkson Bestillingsnummer N041731USP01

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende