Inngår i kampanje
  • Filmdealen 10 for 650,-
  • Filmdealen 5 for 350,-
  • Filmdealen 3 for 250,-

Silver Linings Playbook (BLU-RAY)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Bradley Cooper og Jennifer Lawrence storspiller i dette dramaet som har høstet hele åtte Oscar-nominasjoner, inkludert beste mannlige og kvinnelige hovedrolle, beste film og beste regissør (Lawrence vant i sin kategori).

Pat Solatano har mistet alt - huset, jobben og kona. Etter å ha tilbragt åtte måneder på en institusjon, flytter han inn hos foreldrene. Pat er fast bestemt på å gjenoppbygge livet sitt, å være positiv og å gjenforenes med kona, til tross for et vanskelig brudd.

Derfor kompliseres situasjonen ytterligere når Pat møter Tiffany, ei mystisk jente med sine egne problemer. Tiffany tilbyr seg å hjelpe Pat å finne tilbake til kona, men bare hvis han vil gjøre noe veldig viktig for henne i retur. Etter hvert som de jobber hardt for å holde det de har lovet hverandre, knyttes et bånd mellom dem. Snart tør de begge håpe på en lysere tilværelse.

Silver Linings Playbook er regissert av David O. Russell (The Fighter, Three Kings). Birollene fylles av blant andre Robert De Niro, Julia Stiles og Chris Tucker.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Aldersgrense 11
Undertekster Norsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør David O. Russell
Skuespillere Anupam Kher, Bradley Cooper, Chris Tucker, Jennifer Lawrence, Julia Stiles, Robert De Niro Bestillingsnummer B-5187
Serie Oscar-vinnere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i